Berdorf

Vakantiehuis

Op deze pagina bespreken we enkele vakantiehuizen in Berdorf. Onze favorieten zijn goedgelegen Villa Waldeslust en de luxe Chalets Petry Spa en Relax. Bij een vakantie hoort een accommodatie om de nacht door te brengen. De Luxemburgse natuur nodigt misschien wel uit tot het opzetten van een tent op Camping Martbusch. Avontuurlijk en best nog goedkoop. Het hoeft geen betoog dat er nog meer mogelijkheden zijn. In de toeristische regio kan men probleemloos een hotel, B&B of vakantiehuis boeken. Ook deze bestaan in vele maten en gewichten. Van een simpele chalet tot een luxueuze villa met wellness.

Neem bijvoorbeeld volgende 2 stulpjes eens door:

Chalets Petry Spa en Relax

Op zo’n 13 kilometer van Berdorf kan men de luxueuze stulpjes van ‘Chalets Petry Spa en Relax’ vinden. Een overnachting kost meer dan 100 euro, maar je krijgt er dan ook een hoop voor terug. Na een lange natuurwandeling kan men zich dan terugtrekken in de sauna of de hot tub. Zo’n verwenweekend is bijvoorbeeld het ideale cadeau om de geliefde te verrassen.

Bekijk: Informatie en prijzen >>

Villa Waldeslust

Een ander voorbeeld van een huisje is ‘Villa Waldeslust’. Gelegen op ongeveer 2,6 kilometer van het kasteel van Beaufort. Het is de ideale uitvalsbasis indien we het hebben over natuurwandelingen.

Bekijk: Informatie en prijzen >>

Een vakantiehuis boeken rond Berdorf

In de regio kan men een hoop huisjes en villa’s opmerken alwaar het mogelijk is om een dag, of een langere periode, te vertoeven. Veel hangt af van het budget en het reisgezelschap. Indien luxe en wellness de interesse prikkelt, dan zal het huis met de eigen sauna je wellicht aanspreken. De huurprijs is tamelijk hoog, maar het wordt vast en zeker een onvergetelijk weekend. Dien je rekening te houden met een budget, of heb je het meer begrepen op huisjes met iets minder faciliteiten? Geen nood! Ook deze staan ter beschikking. We raden je aan om het aanbod eens te bekijken. Voor je het weet vertoef je zelf enkele dagen in de regio.